Zwangerschap

Healing Colors & je zwangerschap

Vind rust en ontstpanning tijdens je zwangerschap met Reiki, of leg de herinnering van deze mooie periode vast met een gipsafdruk van je zwangere buik.

zwangerschap

Reiki &  Zwangerschap

Door je zwangerschap onderga je lichamelijk en geestelijk veranderingen. Dit kan gepaard gaan met vermoeidheid stemmingswisselingen, angst, huilbuien, en/of spanningen.

Met Reiki worden processen in gang gezet, waarbij zowel lichaam als geest gezonder en sterker worden wat zorgt voor diepe ontspanning en rust. Een positieve bijdrage voor jou, voor je zwangerschap en je nog ongeboren kindje.

Reiki na de bevalling: Je lichaam herstelt gemakkelijker na de bevalling en ook verwerk je de bevalling emotioneel gezien eerder.

Let op: Reiki vervangt op geen enkele wijze medische behandeling of begeleiding, maar is een aanvulling en kan een positieve invloed hebben op je lichamelijke en geestelijke gesteldheid.

Zwangerschapstorso

Naast de therapieën geef ik creatieve cursussen en workshops, zoals mozaïek, intuïtief schilderen, mandala’s tekenen/schilderen ben ik ook werkzaam als beeldend kunstenaar.

Mijn intuïtie is het belangrijkste werktuig om mijn creativiteit tot uitdrukking te brengen. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het tekenen , schilderen en het maken van mozaïeken. Ik maak hierbij gebruik van allerlei materiaal en en bewerk ook meubels en andere voorwerpen. Mijn werk is meestal zeer kleurrijk en heeft een krachtige uitstraling. Door het samenspel van kleur en vormen probeer ik er een harmonieus geheel van te maken. Ik maak ook werk in opdracht.

zwangerschap-torso