Over

Over Bertie Healing Colors

Lees hier over Bertie, de persoon achter de praktijk en vind hier verdere praktische informatie.

bertie

Bertie Gummlich

Na 14 jaar werkzaam te zijn geweest als ouderenverzorgster en in de individuele gezondheidszorg in zorginstellingen in Nederland en Duitsland en na een lange periode van ziekte met een lange niets opleverende zoektocht voor herstel, ben ik in aanraking gekomen met APS therapie (pijnbestrijding).

Omdat ik hierbij zelf heb ervaren, wat de positieve effecten van APS zijn, besloot ik de opleiding tot geaccrediteerd APS therapeut te volgen. Na het afronden van deze opleiding en een aantal andere scholingen ben ik in 2009 mijn eigen praktijk voor APS pijnbestrijding en Complementaire therapie opgestart. 2015 MBK(medische basiskennis) opnieuw behaald. Tevens ben ik ook Access Bars Practioner

bertie
home-praktijk

De Praktijk

Adres
Zanberglaan 48
4818 GL, Breda

Registratienummers
KvK: 20158630
BTW: NL029182219B01

Telefoon
076 – 522 93 69

Email
bertie@healing-colors.nl

De praktijk is de plek waar alle therapieën worden uitgevoerd en is alleen geopend op voor afpsraken. Praktische informatie over kosten, vergoedingen annueleringen, intakegesprekken etc. vindt u via de knop hieronder

Kunst

Naast de therapieën geef ik creatieve cursussen en workshops, zoals mozaïek, intuïtief schilderen, mandala’s tekenen/schilderen ben ik ook werkzaam als beeldend kunstenaar.

Mijn intuïtie is het belangrijkste werktuig om mijn creativiteit tot uitdrukking te brengen. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het tekenen , schilderen en het maken van mozaïeken. Ik maak hierbij gebruik van allerlei material en en bewerk ook meubels en andere voorwerpen. Mijn werk is meestal zeer kleurrijk en heeft een krachtige uitstraling. Door het samenspel van kleur en vormen probeer ik er een harmonieus geheel van te maken. Ik maak ook werk in opdracht.

galerie-kunstobjecten