Workshop

Schilderen vanuit je kern

Vanuit je intuïtie iets maken. Hier heb je geen ervaring voor nodig. Door het denken los te laten, ga je met je innerlijke stroom mee. Hier komt een korte introductie over de pagina van 2 tot 3 regels.

Intuïtief schilderen vanuit je kern

Meditatie

In ons drukke leven nemen we steeds minder de tijd om te luisteren naar de signalen van ons lichaam en geest. Stress en spanning zijn een van de hoofdoorzaken van depressie, angsten, hoge bloeddruk, overgewicht, hartklachten, slapeloosheid, diabetes, maagzweren, etc. Door te mediteren geef je je over aan de verlaging van de frequentie (alfa golven) van je hersengolven en haal je de spierspanning uit je lichaam. Het geeft ontspanning voor lichaam en geest. Dit geeft een heerlijke innerlijke rust en een gevoel van nieuwe kracht en energie. Er ontstaat ruimte voor nieuwe impulsen.

Intuïtie en Creativiteit

Vanuit je intuïtie iets maken. Hier heb je geen ervaring voor nodig. Door het denken los te laten, ga je met je innerlijke stroom mee. Met gebruik van verf of pastelkrijt ,gips, hout, kunststof of andere materialen gaan we op papier of doek aan de slag. Het creatief bezig zijn met kleur stelt je in staat om beter in je eigen kracht te staan. We starten de les met een korte meditatie. Door te mediteren geef je je over aan de verlaging van de frequentie (alfa golven) van je hersengolven en haal je de spierspanning uit je lichaam. Het geeft ontspanning voor lichaam en geest. Dit geeft een heerlijke innerlijke rust en een gevoel van nieuwe kracht en energie. Er ontstaat ruimte voor nieuwe impulsen.

Durf het spel met de kleuren en vormen aan te gaan en ervaar hierbij de positieve werking die kleur op de mens heeft. Laat u verrassen door uw eigen creatie, die u uiteraard aan het einde van de workshop mee naar huis kunt nemen. 

     3 tot 3,5 uur
     minimaal 4 personen
     €50,-
     inclusief materiaal, koffie/thee en koek